Blog

Aquí están los anuncios importantes :-p

[ANUNCI] LLIGA GIRONINA DE MODERN 2018

Hola a tots de nou!

Ja feia un bon temps que no llegieu res nou per aquí... Aprofitant la trancissió d'any en la que ens trobem, l'equip de Magic Girona (aquest cop acompanyat de noves cares), inicia un nou projecte que esperem sigui del vostre agrat. 

Aquest cop, deixem el format Legacy de banda per a centrar-nos de ple en el Modern, format que es troba actualment en auge i compta amb el suport d'un gran nombre de jugadors.  L'objectiu d'aquesta nova edició de l'antiga LGM, doncs, és doble: d'una banda, donar resposta a l'estat actual del Magic a Girona i voltants, per a intentar rebifar-lo i, per altra banda, crear i mantenir una comunitat estable i familiar sense deixar de banda la sana competitivitat que caracteritzava les anteriors edicions de la lliga.

A continuació us deixem les bases de la nova lliga, així com el cartell de la primera jornada d'aquesta. Si teniu qualsevol pregunta o dubte, podeu deixar aquí mateix el vostre comentari o enviar WhatsApp al número que apareix al cartell. Ens veiem a les taules! ;)

 

1. LA NOVA LGM

La nova LGM és la nova edició de la ja retirada “Lliga Gironina de Modern”, renovada amb un funcionament i plantejament diferent a l’anterior edició. Organitzada per jugadors de Girona en col·laboració de la botiga “Zeppelin un Món de Jocs”, i per a tothom qui vulgui assistir-hi, la LGM intenta donar resposta a la demanda actual de Magic a la ciutat de Girona i voltants, adoptant un entorn de joc familiar però sense deixar de banda la faceta competitiva del joc en forma de lliga.

La seu dels tornejos de la LGLM serà la botiga “Zeppelin un món de Jocs” de Girona, ubicada a la Plaça Santa Sussanna de la mateixa.

 

2. TORNEJOS I ESTRUCTURA DE LLIGA
 • La LGM és una lliga oberta a qualsevol jugador que vulgui assistir-hi, ja sigui veterà o novell.
 • El preu d'inscripció serà de 8€.
 • El format principal de la lliga serà, tal com el seu mateix nom indica, el Modern.
 • La duració de la LGM 2017 serà de mig any, conformant-se de 5 tornejos de modern més la gran final.
 • La classificació de la lliga s’anirà actualitzant corresponentment després de cada torneig.  Se sumaràn, doncs, els punts aconseguits de cada jugador al torneig a l’acabar aquest.
 • Les bonificacions atorgades als jugadors que arribin al top seràn les següents:

 

Fer top 8

1 punt extra

Fer top 4

2 punts extra

Fer top 2 (finalista)

4 punts extra

Guanyar el torneig

6 punts extra

 

 • Tots els tornejos seràn dissabtes, i s’anunciaràn via web i xarxes socials amb la màxima antel·lació possible.
 • Les inscripcions dels tornejos de s’iniciaràn a les 9:30, iniciant el torneig a les 10:00 i fins que s’hagin acabat les rondes i repartit els premis.
 • Tots els tornejos seràn organitzats a nom de la botiga Zeppelin . Tots els tornejos, per tant, seràn sancionats i reportats al final de l’event amb el Wizards Event Reporter, comptabilitzant els seus punts per als “planeswalker points” i de temporada corresponents.
 • Serà obligatòria la llista de baralla (decklist) per a tots els jugadors, ja sigui mitjançant paper o via web. El motiu d’això és doble: evitar possibles trampes, i penjar les llistes al web posteriorment al torneig.
 • El decklist es lliurarà prèviament a l’inici de la primera ronda.
 • Les rondes del torneig, així com l’estructura del top, aniràn directament lligats al nombre de jugadors d’aquest i duraràn sempre 50 minuts. L’esquema que se seguirà és l’estàndar dels tornejos suïssos:

 

Nº de JUGADORS

RONDES

TOP

4 a 8

3

Top 4

8 a 16

4-5

Top 4

16 a 32

5

Top 8

32 a 64

6

Top 8

 

 • La gran final serà format “Power8”: reunirà en un torneig els 8 millors jugadors de la lliga al cap de l’any per a disputar-se el títol de campió anual. Aquest format implica un “tots contra tots”: s’iniciarà amb un Booster Draft de la col·lecció més recent amb duració de 3 rondes, per pasar posteriorment a 4 rondes de Modern. Els dos jugadors amb més punts a l’acabar les rondes de suís es disputaràn el títol en una final, en el format que no hagin jugat prèviament (o amb el que els dos jugadors acordin, de mutu acord).
 • La raó per la qual s’inclou un booster draft a la final és la de trencar amb la monotonía de fer 7 rondes del mateix format, proporcionant una experiencia variada i a la vegada competitiva als jugadors del Power8.
 • Com a punt anecdòtic, les finals seràn gravades amb càmara i pujades posteriorment al canal de la lliga de YouTube “MagicGirona”.
 • Seguint el punt anterior, un cop acabades les rondes del suïs, se seleccionarà una baralla a criteri dels organitzadors i, si el jugador hi accedeix, podrà ser gravat explicant la seva baralla (el que es coneix com un deck tech). El “brewer of the tournament” tindrà de cada torneig tindrà un petit obsequi.
3. PREMIS
 • El preu d’inscripció dels tornejos serà de 8€.
 • El 75% de cada inscripció (6€) anirà destinada als premis del mateix torneig, mentre que el 25% restant (2€) serà acumulada per a la gran final.
 • Els premis seràn sempre en material sellat de botiga.
 • Es donarà un 120% del total de la recaudació en premis.
 • La organització de la lliga és totalment sense lucre. Per tant, tot el que es recauda va a premis.
 • La gran final, al tractar-se d’un torneig de caràcter invitacional, no tindrà preu d’inscripció. Els seus premis finals aniràn lligats a la quantitat acumulada durant els tornejos regulars, descomptant el preu del Booster Draft.

 

 

Magic Girona

Desde 1995 jugamos a Magic, con altibajos, como todos, pero siempre al pie del cañón. Ni nuestras mujeres, ni nuestros hijos - que algún día tendran mejor pool que sus amigos del cole - ni los cabrones de Wizards, han conseguido que dejemos de tapar cartones.

Si te apetece conocernos, pasa por nuestro local de juego habitual.

Proximos Torneos

Últimas noticias

Dirección

Cawa Girona.
Carrer major 306
Salt, CP 17190
P: (34) 661 214 585